В четвъртък, 5 януари, тимът на Марица ще стартира своята

...
В четвъртък, 5 януари, тимът на Марица ще стартира своята
Коментари Харесай

Марица обяви програмата за зимната подготовка

В четвъртък, 5 януари, отборът на Марица ще започва своята зимна подготовка. Футболистите от състава се събират в 10 часа на клубния стадион в северен Пловдив за първа подготовка за 2023 година, като заниманието ще стартира малко по-късно.
Прочетете още
Ясна е и програмата за зимната подготовка на „ жълто-сините “. Първата контролна среща за отбора на Николай Димитров е на 14 януари, а противник в нея ще бъде елитният Арда. От 18 до 30 януари съставът ще организира зимен предварителен лагер в Анталия, Турция. По време на лагера Марица ще изиграе три другарски срещи. Съперници в тях ще бъдат македонският Академия Пандев на 22 януари, съветският Волга (Уляновск) на 25 януари и полският Ресовия (Жешов) на 29 януари. След връщането на маричани вкъщи е планувана още една инспекция против различен отбор от българския хайлайф - пловдивският Локомотив. Мачът ще се играе на 3 или 4 февруари.

Очаква се шампионатът във Втора лига да се възобнови към 11 февруари, като СТК към БФС към момента не е насрочила мачовете от първия пролетен кръг, в който Марица е хазаин на Спартак (Плевен).
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР