В четвъртък, 14 март, видяхме втория трейлър на Отмъстителите: Краят

...
В четвъртък, 14 март, видяхме втория трейлър на Отмъстителите: Краят
Коментари Харесай

Как Marvel вбесиха феновете си

В четвъртък, 14 март, видяхме втория филмов откъс на " Отмъстителите: Краят " и почтено казано ни пристигна изведнъж. Доста е трагичен, само че това е в реда на нещата, тъй като се обрисува целият филм да бъде подобен. Както и да остави със сълзи на очите доста от почитателите.

Нов трагичен филмов откъс на " Отмъстителите: Краят "

Ето какво разбираме от новия филмов откъс

Ще забележим какво ще се случи на 26 април , само че в този момент ще обърнем внимание на един много сериозен гаф, който Marvel сътвориха. Заедно с филмовия откъс студиото популяризира и нов постер на идния филм. На него виждаме всички оживели супергерои, както и Танос.
 Снимка 412429

Отгоре пък са изписани имената на актьорите. Наблюдателни почитатели обаче видяха, че там не попада името на Данай Гурира , която в киновселената на Marvel е една от доверениците на Черната пантера . Това си е много сериозен гаф, тъй като действително героинята на актрисата е част от постера, само че просто са не запомнили да прибавят името ѝ.

Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на Мар 14, 2019 в 12:44 PDT

След много недоволства и хейт от страна на почитателите в обществените мрежи, Marvel бързо поправиха грешката. Изтриха постера от Instagram и качиха нов. Той е безусловно същия, само че на него към този момент попада и името на Данай Гурира. В Instagram пък написаха, че е трябвало да бъде там от самото начало.

Какво научихме от филмовия откъс на " Отмъстителите: Краят "

Всичко е доста трагично, а разкодирането може да съдържа спойлери.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР