В четири търговски обекта в луковитския квартал "Изток" били установени

...
В четири търговски обекта в луковитския квартал "Изток" били установени
Коментари Харесай

Установиха нарушения в търговски обекти в Луковит

В четири търговски обекта в луковитския квартал "Изток " били открити нарушавания. Това е станало при профилирана интервенция на чиновници от районните ръководства в Луковит и Ловеч и бранш "Противодействие на икономическата престъпност " при Областна дирекция на МВР-Ловеч, взаимно с представители на Национална агенция за приходите и Инспекция по труда, оповестяват от полицията.

Проверени са били пет търговски обекта, като в четири от тях ще бъдат формирани актове от чиновниците на Национална агенция за приходите за липса на фискално устройство. В един от магазините са открити три лица, работещи без трудови контракти, за което Инспекцията по труда ще сформира четири акта. В различен от тестваните търговски обекти е липсвала оценка на риска, имало е и разлика в касовата наличност. За нарушаванията ще бъде глобен шефът.

При полицейската интервенция в един от магазините чиновниците са разкрили и иззели 470 кутии с цигари без български акцизен бандерол, като 52-годишната собственичката на обекта е била арестувана за период от 24 часа, а по случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР