В чест на своята 70-годишнина компанията Jaguar представи специални версии

...
В чест на своята 70-годишнина компанията Jaguar представи специални версии
Коментари Харесай

Jaguar представи специални версии на купето и роудстъра F-Type

В чест на своята 70-годишнина компанията Jaguar показа специфични версии на купето и роудстъра F-Type под името Chequered Flag Limited Edition. Машините са издигнати въз основата на равнище на съоръжение R-Dynamic, като са получили особено оформление на екстериора и интериора, както и 20-цолови джанти в два цвята.

Jaguar F-Type Chequered Flag Limited Edition се отличава с черния противоположен покрив (само за купето), салона с кожа, която е произвеждане на копанията Windsor Leather, спортните седалки със специфична форма на подлглавниците, централната консола от непрозрачен алуминий, а също по този начин и по червени детайли на кормилото.
Освен това, колите от специфичната серия са получили спомагателен стайлинг-пакет Exterior Black Design Pack с разширени престилки, 20-цолови джанти и червени спирачни механизми. В оборудването на купето влиза мултимедийна система Touch Pro c 10-инчов сензорин екран с поддръжка на Apple CarPlay и Android Auto, както и аудиосистема Meridian.

Jaguar F-Type Chequered Flag Limited Edition се оферират на пазара с 2,0-литров турбомотор от фамилията Ingenium, разрастващ мощ от 300 к.с., а също по този начин и с 3,0-литров V6 мотор, който разчита на 340 или 380 к.с. Скоростната кутия е 8-степенна автоматизирана, а задвижването може да бъде както към задната ос, по този начин и към четирите колела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР