В чест на Световния ден на пчелите (празнува се всяка

...
В чест на Световния ден на пчелите (празнува се всяка
Коментари Харесай

Най-малкият McDonald's в света, който не може да побере и един човек

В чест на Световния ден на пчелите (празнува се всяка година на 20 май), компанията за бързо хранене McDonald`s разпорежда на шведския дизайнер Никлас Нилсон (работил по музикални клипове на Дейвид Боуи), да сътвори най-малкия в света McDonald`s, в който обаче да бъдат приветствани " хиляди значими посетители ".

Така се появява McHive , който обаче няма да посреща хора. McHive в действителност е доста прецизна дребна имитация на McDonald`s, само че вместо касов уред, фритюрник и място за сядане, вътре има единствено редове, предопределени за медени питки за пчели.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ЖУРНАЛ ПРО ГРАФИКУ И МАРКЕТИНГ (@journal.romi) на Май 22, 2019 в 4:26 PDT

Проектът е по самодейност на един шведски McDonald`s, който има за цел да понижи нездравословното влияние върху околната среда. Следващи неговия образец, още доста McDonald`s заведения в Швеция слагат кошери на покривите си.

" Инициативата стартира на локално равнище, само че в този момент се разраства ", изясни NORD DDB, изобретателната организация, стояща зад плана. " Все повече заведения за хранене в страната се причисляват към идеята и с изключение на кошерите, стартират да заменят тревата към заведенията за хранене си с цветя и растения, които са значими за благосъстоянието на дивите пчели ", написа Travel and Leisure.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР