В Челси вече са стартирали преговори с доскорошния селекционер на

...
В Челси вече са стартирали преговори с доскорошния селекционер на
Коментари Харесай

В Челси вече са започнали преговори с Луис Енрике

В Челси към този момент са стартирали договаряния с досегашния селекционер на Испания Луис Енрике, твърди AS. Бившият ментор на Барселона, Рома и Селта е измежду главните претенденти за нов управител на лондончани след освобождането на Греъм Потър.

Според изданието представител на Енрике в договарянията с Челси е неговият някогашен помощник от интервала му отпред на “вълците ” Иван де ла Пеня, който също по този начин е сътрудник на играчи като Гави и Ерик Гарсия. Вестникът също по този начин отбелязва, че още два британски клуба демонстрират интерес към испанския експерт. Става въпрос за Тотнъм, които неотдавна уволниха Антонио Конте, както и Манчестър Сити, само че “гражданите ” биха подхванали дейности единствено в случай че Пеп Гуардиола ги напусне след края на сезона.

Междувременно, “Телеграф ” написа, че с изключение на с Енрике, в Челси желаят да се свържат с още четирима евентуални заместници на Потър преди да вземат решението за своя нов непрекъснат управител. Става въпрос за свободните Юлиан Нагелсман и Маурисио Почетино, треньора на Наполи - Лучано Спалети и още един претендент, който обаче за момента е незнаен.

Фабрицио Романо пък акцентира, че Енрике желае да се върне към треньорството допустимо най-скоро и че приоритет му е точно начинание в Премиър лийг. Популярният публицист прибавя, че наставникът би се съгласил само на дълготраен план с ясни проект и хрумвания, като към този момент изчаква подобаващата опция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР