В Челси са склонни да обмислят вариант да разменят нападателя

...
В Челси са склонни да обмислят вариант да разменят нападателя
Коментари Харесай

В Челси готови да разменят Мората за Игуаин

В Челси са склонни да обмислят вид да разменят нападателя си Алваро Мората за тарана на Милан Гонсало Игуаин. Мениджърът на лондончани Маурицио Сари не крие желанието си още веднъж да работи с аржентинсикя голаджия, с който имаха прелестно съдействие по време на престоя си в Наполи. В същото време пък Мората на драго сърце би се завърнал в Италия, където изкара два много мощни сезона с екипа на Ювентус.

Милан притегли Игуаин от Ювентус през лятото чартърен за към 18 милиона евро, като би трябвало да заплати още 36 милиона, в случай че желае да го задържи за непрекъснато. Аржентинецът обаче е в голова суша и на “Джузепе Меаца” към този момент се замислят дали има смисъл да вършат сходна инвестиция в 31-годишен състезател.

В същото време и Мората е в рецесия в Челси. Той по този начин и не може да си завоюва доверието на Маурицио Сари и все по-често остава на аварийна пейка. Испанецът има едвам 5 гола в 14 мача от началото на акцията в Премиър лийг.

Така възможна замяна не наподобява нелогична, като всеки от двамата играчи ще се опита да възроди кариерата си. По всичко проличава, че и двата клуба нямат нищо срещу, тъй че няма да е изненада, в случай че се стигне до договорка през януари.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР