В челото на Демократична България е опрян електорален пистолет от

...
В челото на Демократична България е опрян електорален пистолет от
Коментари Харесай

Димитър Ганев: В челото на Демократична България е опрян електорален пистолет от ПП

В челото на " Демократична България " е опрян електорален револвер от " Продължаваме промяната ".

 

Това съобщи политологът Димитър Ганев пред bTV. Според него, в случай че Демократична България поддържат държавно управление на ГЕРБ, " Продължаваме промяната " ще изземат електората на градската десница. 

 

Ако изобщо има някакви шансове за сформиране на държавно управление, те са в третия мандат, каза политологът Димитър Ганев за опцията за сформиране на държавно управление за рамките на 48-ото Народно заседание. 

 

За да има опция за реализация на държавно управление, би трябвало да има радикална смяна в политическата обстановка в страната, разяснява Ганев, съгласно който, в случай че не се реализира това, няма да се сформира държавно управление и с последната директория.  Според него евентуално ще би трябвало да се мине през още един цикъл от избори. 

Според Ганев по-интересният въпрос е кой не е в изолираност.

 

" Продължаваме промяната " стартира да лежи единствено и само на поддръжката на " Демократична България ", уточни политологът и добави, че лагерът на Политическа партия мъчно могат да посочат нов лагер за ръководство. Този блок, който заявявл опция на ръководство на ГЕРБ, към този момент не може да даде друга опция, счита Димитър Ганев. 

 

Той уточни, че задача номер едно на ГЕРБ от 2021 година е излизането от политическата изолираност. 

 

Политологът доцент Мария Пиргова съобщи, че вижда късмет за кабинет с третия мандат, макар че партиите седят на един клон и към този момент се борят за локална власт. Трябва да се създаде национално болшинство с третия мандат, настоя доц. Пиргова и добави, че би трябвало едно експертно държавно управление да направи и локалните избори.

 

Битката, която ще произведат партиите преди локалните избори ще унищожи страната дефинитивно, предизвести доцент Мария Пиргова. 

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР