В часовете до обяд облаците ще са рехави и слънцето

...
В часовете до обяд облаците ще са рехави и слънцето
Коментари Харесай

Пролетни дъждове до Гергьовден

В часовете до обяд облаците ще са рехави и слънцето ще се демонстрира. След това, до вечерта, към Стара планина и в Югозападна България ще се натрупа гръмотевична облачност и локално ще превали и прегърми. На обособени места в Родопите преваляванията ще са краткотрайни, по-интензивни.
В последния почивен ден от тази серия ситуацията ще е съвсем същата – сутринта ще е слънчева, а следъбедът – още веднъж с нарастване на облачността в югозападната половина на страната, където ще превали кратковременно, с гръмотевици. И през двата дни температурите в топлата част на деня ще са сред 17 и 22-23 градуса.
Седмицата преди Гергьовден ще премине под знака на средиземноморски разстройства. С изключение на вторник, когато облачността ще е променлива, само че без превалявания, от сряда нататък, сутрините ще са с разкъсвания на облачността, следобедите – с местни превалявания и гръмотевична интензивност. Дневните температури леко ще се намалят към средата на интервала, само че като цяло ще са без внезапни аномалии в пролетния диапазон – към и малко над 20 градуса.
ИЗТОЧНИК: Народоосвободителна въстаническа армия ТВ
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР