В чалготека в Студентски град в столицата двамата се гушкаха,

...
В чалготека в Студентски град в столицата двамата се гушкаха,
Коментари Харесай

Бони награби босненец и... стана горещо

В чалготека в Студентски град в столицата двамата се гушкаха, танцуваха предизвикателно и аха да се разцелуват в разгара на празненството, видя HotArena. Официалната версия гласи, че сега Бони няма мъж до себе си и е свободна жена, която може да прави каквото си изиска. Затова и флиртовете с по-млад мъж не са чак толкоз изненадващи.

След няколко несполучливи връзки фолкаджийката се взе в ръце и реши доста да се подмлади, с цел да може още веднъж да притегля мъжките погледи. Бони първо опъна лицето си, по което към този момент даже мъчно се виждат мимики. По-рано тази година певицата си постави бели фасети, с цел да грейне усмивката й. Не е пропуснала и леко да повдигне огромния си бюст, който с времето леко се е поотпуснал. Още преди този момент изпълнителката си оправи и носа - намеса, която в последно време е доста съвременна в чалга средите.

С новата си визия Бони е атрактивна за мъжете и това си пролича от погледа на Джулович. Босненецът не отлепяше очи от колежката си и се включи с шоуто за пред публиката. Двамата се раздадоха оптимално, като с изключение на с гласови умения впечатлиха и с танци. Музикантите с дребните барабанчета в допълнение нажежиха ситуацията, а самата Бони също се опита да посвири, написа " България Днес ". Интересно усещане направи фактът, че Бони се появява на присъединяване с ветрило. През цялото време тя си вееше с него, тъй като очевидно се разгорещяваше от песните и свалките. Това я прави пионер в тази област, защото до момента фолкаджийка не е била забелязвана с ветрило в нощно заведение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР