„В бюджета за 2021г.,предложен от управляващите в сектор Земеделие не

...
„В бюджета за 2021г.,предложен от управляващите в сектор Земеделие не
Коментари Харесай

Съветът по земеделие към БСП: Нужни са спешни мерки за възстановяване на българската гора


„ В бюджета за 2021г.,предложен от ръководещите в бранш Земеделие не се следи позитивна смяна, изключително в сегашната спешна конюнктура “. Мнението е Свилен Атанасов, ръководител на Съвета по земеделие, храни и гори към Националния съвет на Българска социалистическа партия.

И този Съвет стартира своето действие, а на първото му съвещание бе направена констатацията, че за поредна година при ръководството на Борисов отделените средства за помощи в земеделието са незадоволителни и не могат да обзет всички наранени.

Съветът по земеделие, храни и гори към Националния съвет на Българска социалистическа партия е един от 17-те, новосформирани препоръки по самодейност на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, които имат за цел да следят и проучват работата на министерствата в българското държавно управление и да я поправят с оферти и политики в интерес на хората.

Членовете на Съвета по земеделие подчертаваха по време на пилотното си съвещание и върху извънредно незадоволителните средства, отпуснати за запазване и залесяване на горите. „ С оглед набезогледната сеч през 11 годишното ръководство на Борисов, и все по-честите горски пожари, българската гора става все по-малка. Затова е нужно възобновяване й, за което държавното управление бездейства”, уточни ръководителят.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР