В бюджета за 2021 г., предложен от управляващите в сектор

...
В бюджета за 2021 г., предложен от управляващите в сектор
Коментари Харесай

Министерството на земеделието в сянка на БСП нахока Борисов за горите и субсидиите

" В бюджета за 2021 година, препоръчан от ръководещите в бранш Земеделие, не се следи позитивна смяна, изключително в сегашната спешна конюнктура ". Това е мнението на Свилен Атанасов, който е ръководител на Съвета по земеделие, храни и гори (Министерството на земеделието в сянка) към Националния съвет на Българска социалистическа партия.

На първото съвещание на земеделския съвет на Българска социалистическа партия е била направена констатацията, че за поредна година при ръководството на Бойко Борисов отделените средства за помощи в земеделието са незадоволителни и не могат да обзет всички наранени.

Съветът по земеделие, храни и гори към Националния съвет на Българска социалистическа партия е един от 17-те, новосформирани препоръки по самодейност на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, които имат за цел да следят, проучват и поправят работата на министерствата в българското държавно управление.

Членовете на Съвета по земеделие са подчертали и върху извънредно незадоволителните средства, отпуснати за запазване и залесяване на горите .

" С оглед на безогледната сеч през 11-годишното ръководство на Борисов , и все по-честите горски пожари, българската гора става все по-малка . Затова е нужно възобновяване ѝ, за което държавното управление бездейства ", уточни ръководителят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР