В бясна гонка с първата дама Десислава Радева влезли две

...
В бясна гонка с първата дама Десислава Радева влезли две
Коментари Харесай

Бясна ГОНКА между Мерцедеса на Деси Радева и полицаи!

В гневна гонка с първата дама Десислава Радева влезнали две патрулки на столичното Шесто РПУ. Колата с президентшата не се подчинила на стоп палката им, съгласно "24 часа ".

Преследването се разиграло през вчерашния ден вечерта в софийския кв. "Бояна ". Полицате пробвали да спрат "Мерцедес ", подали знак с палка, само че колата траяла с мръсна газ.

Последвало гонене, при което колата била настигната. За изненада на служителите на реда зад кормилото била първата дама Десислава Радева. Президентшата била сама в колата, оповестиха от вестника. Минути по-късно информацията бе изменена, като съгласно написаното "Мерцедес "-ът бил кола на НСО, ръководена от водач на службата, а Десислава Радева се е возела в нея.

"Да, фактически е имало полицейска акция по това време и на това трасе, само че не можем да разясняваме повече информация, обърнете се към НСО ", обявиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.

От пресслужбата на президента Румен Радев потвърдиха пред медията ни, че знаят за случая и сега правят инспекция, с цел да уточнят събитията към него.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР