В бяхаме изправени пред варианта. В партията сме категорични, че

...
В бяхаме изправени пред варианта. В партията сме категорични, че
Коментари Харесай

Десислава Атанасова за номинацията на проф. Габровски: Поставихме държавните интереси над партийните

В бяхаме изправени пред разновидността. В партията сме безапелационни, че няма по-подготвен от Бойко Борисов за министър председател. През трите упраленски мандата на отговорността постоянно се е носила персонално от Борисов. Той е потвърдил, че може да се оправя с рецесии и има нужните контакти на интернационалната сцена, с цел да помогне на България в тези тежки моменти. Другата алтернатива беше човек, който е достигнал върха в своята професионална кариера, пациентите му имат вяра и е еднообразно далечен от всички партии. Спряхме се на втория вид и още веднъж поставихме ползите на страната над партията. Заложихме на мощна надпартийна канидатура, която ще може да сплоти останалите депутати.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ ръководителят на Парламентарната група на Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,, която разяснява номинацията на проф. за министър председател.  

" Аз считам, че ще е доста неприятен сигнал за политическата класа, в случай че откаже разговор по каквато и да е тематика с проф. Габровски. Това държание ще е безразсъдно. Дошъл е моментът да проявим разсъдък и да сложим преди всичко страната. Ние го направихме с нашата кандидатура за министър председател. Да, проф. Габровски няма политически опит, само че може да откри баланс и да развърже политическия възел. Трябва да намерим път и да беседваме, с цел да стане България по-силна. Проф. Габровски ще организира срещи с всички ръководители на парламентарно показаните партии. Ние ще му окажем поддръжка тези срещи да се проведат в Народното събрание почтено и намерено, както и в случай че има потребност от експертност. имаме управническа стратегия от 140 страници. Надявам се проф. Габровски да разговаря първо за цели и политики и едвам тогава да се приказва за състав на кабинета и имена ", добави Атанасова.  

" От Демократична България заявяват несъстоятелни причини, с цел да откажат диалози с. Не може измененията в Изборния кодекс да са опрощение. Тезата, че хартиената бюлетина ни е спряла за Шенеген също е несъстоятелна. Все още не е ясно дали президентът няма да наложи несъгласие на измененията и не може аргумент за отвод за диалози да е хартиената бюлетина. Вярвам, че в случай че всички проявим разсъдък, първият мандат ще успее ", приключи Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР