В бяха изпълнени смъртните присъди на трима души, предадоха световните

...
В бяха изпълнени смъртните присъди на трима души, предадоха световните
Коментари Харесай

В Япония изпълниха първите смъртни присъди от 2019 г. насам

В бяха изпълнени смъртните присъди на трима души, предадоха международните организации, като се базират на информации на локални медии. Смъртните присъди в се извършват посредством обесване.

Това са първите в страната от декември 2019 година, оповестява от своя страна Българска телеграфна агенция.

Подробности за самоличността на тримата не бяха дадени. Японската социална телевизия заяви, че измежду екзекутираните е жител на страната, умъртвил общо седем души от две фамилии.
свързани новини7244на 26.10.202110384на 14.07.2020
Последният екзекутиран в страната бе китаец, приет за отговорен за убийството на четирима души от едно семейство и обесен на 26 декември 2019 година В през същата година бяха изпълнени общо три смъртни присъди, а през миналата – 15, в това число на 13 членове на сектата “Аум “, направила офанзивата със зарин в метрото на столицата Токио през 1995 година

Над 100 души са със смъртна присъда в Япония. Обикновено от нейното изговаряне до осъществяването й минават няколко години.

Подкрепата за смъртната присъда в остава огромна макар рецензиите от чужбина, най-много от страна на правозащитни организации, отбелязва Франс прес. Наред със Съединени американски щати тя е една от дребното развити страни, в които има изтезания.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР