В Бургас започва подготовка за есента. Кметът Димитър Николов е

...
В Бургас започва подготовка за есента. Кметът Димитър Николов е
Коментари Харесай

В Бургас започва подготовка за есента

В Бургас стартира подготовка за есента. Кметът Димитър Николов е наредил на териториалните шефове да стартират обходи на поверените им региони. Целта е да се набележат всички места, където в дните до 15 септември е належащо да се възобновят пътните маркировки, да се възстановят изчезнали пътни знаци, да се отстранен рискови клони, да се рехабилитират амортизирани сектори по улици и кръстовища наоколо да детски градини, учебни заведения и ясли.
Ще бъде основана такава организация, че деца и родители бързо, комфортно, гладко и с въодушевление да посрещнат и изпратят първия образователен ден, оповестяват от Община Бургас.
Стриктен надзор ще бъде прибавен върху профилактирането на канали и отточни шахти в град Бургас и периферните селища из общината, защото иде време за есенните дъждове. Септември е месецът, в който стартира изобилния листопад.
Почистващите компании имат уговорката да събират листата навреме, с цел да не попадат в канализацията, а ВиК да приготви инфраструктурата си за възможен форсмажор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР