В Бургас снощи заловили 47 годишен мъж с оръжие сред

...
В Бургас снощи заловили 47 годишен мъж с оръжие сред
Коментари Харесай

В Бургас заловили мъж с оръжие сред празнуващите

В Бургас нощес заловили 47 годишен мъж с оръжие измежду празнуващите. Това излиза наяве от пожеланията на вътрешния министър Младен Маринов по случай новата година.

Арестът станал минути след настъпването на новата година. Полицаите забелязали престъпно проявения мъж измежду събралите се да честват хора, до момента в който изважда оръжие. Благодарение на бързата им реакция не е позволен нежелателен случай.

През миналото денонощие не бяха позволени съществени произшествия и нарушавания на публичния ред и Новогодишната нощ мина в спокойна за всички конюнктура, споделя Маринов.

Екипи на столичната пожарна са реагирали на сигнал за пожар в аварийна сграда към заведение в центъра и при случая няма потърпевши.

Днес продължава работата на дежурните екипи в цялата страна. Към момента трафикът през граничните контролно-пропускателни пунктове на страната е естествен. Постепенно се ускорява трафикът по пътните артерии.

Полицаите са ситуирани по най-натоварените трасета, с цел да подкрепят придвижването при нужда. Маринов приканва всички да карат толерантно, със съобразена скорост и нараснало внимание. Той благодари на всички униформени, които са били на работа на Нова Година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР