В Бургас една фирма ми предложи 80 000 лв., за

...
В Бургас една фирма ми предложи 80 000 лв., за
Коментари Харесай

Константин Бачийски: Като общински съветник в Бургас ми предлагаха 80 хил. лв. да не правя нищо

В Бургас една компания ми предложи 80 000 лева, с цел да не върша нищо като общински консултант. Предложиха да ми издадат фактура за 50 хиляди след това за 60-70 хиляди.Не ги взех и бях спокоен. Проведох срещата пред общината. Това сподели през Евроком Константин Бачийски от Средна европейска класа.
Ако 21 млн. на бургазлии бяха изгорели в КТБ, може би Димитър Иванов нямаше да е кмет. Прокуратурата трябваше да се самосезира по проблема, напомни той сагата към банкрута на КТБ и парите на община Бургас в банката.

Хората си мислят, че Бургас е суперград, че всичко е цветя и рози. Но има много нередности, алармирали сме институциите. Но те не желаят да пазят публичния интерес, уточни той.

Около 80 % от бизнеса ми е в чужбина и по тази причина не ме притискат. Като се кача с преносимия компютър в самолета всичко е с мен. Това ми дава независимост на деяние, сподели още той. Бизнесът му е обвързван с IT бранша и е шеф на 80 души.

Случаи, по които съм работил в Бургас, са десетки. Един от тях е продажбата на поликлиниката в Меден рудник, направено е в нарушаване на закона. Всички правни правила бяха погазени, изясни той.

Кандидатирах се за кмет на Бургас, тъй като е по-добре да ръководя администрацията, вместо да я подлагам на критика, прям бе бизнесментът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР