В БСП нямали представа, че Очите е консултант в охранителна

...
В БСП нямали представа, че Очите е консултант в охранителна
Коментари Харесай

Бургаските пенсионери излъчили Бенчев за общински съветник

В Българска социалистическа партия нямали визия, че Очите е съветник в охранителна компания на предприемача и общински консултант Бенчо Бенчев. Това изясни по Нова шефът на групата общинари в Общинския съвет в Бургас адв. Евгений Мосинов. Когато станал общинар през 2015 година, той не е заявил въпросното сдружение, оповестява Канал 3.

Вероятно го е придобил по-късно, допусна аленият юрист. Нямало по какъв начин да знаят, че има служебни и другарски връзки с Митьо Очите, оправда се още Мосинов.
Тъй като Бенчо Бенчев бил " предприемач със обществен ангажимент ", бургаските пенсионери го издигнали за общински консултант, отговори той на въпроса кой го е показал за консултант.
По думите му Бенчев милеел за пенсионерите, доста им помагал и по тази причина организациите им в морския град настояли да ги съставлява. Социалистът обаче посочи, че задържаният в Турция дружно с Очите предприемач е спонсорирал и мероприятия на община Бургас.
Мосинов повтори, че Бенчев не е член на Българска социалистическа партия, само че в това време той е бил към този момент три мандата консултант от листата на Българска социалистическа партия.
За нас обстановката е извънредно неприятна, съобщи Мосинов, откакто през вчерашния ден бургаската соцорганизация и водачът Корнелия Нинова се разграничиха от Бенчев и му желаеха оставката.
При извършените в неделя обиски в дома и в офисите на общинския консултант от Българска социалистическа партия бяха открити пари, оръжия, муниции и черно счетоводство с бележки какъв брой пари би трябвало да се дадат на водача на проведената незаконна група – Димитър Желязков. Проверява се дали откритите оръжия са законни. Работи се и в посока присъединяване в проведена незаконна група и пране на пари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР