В БСП има вътрешно напрежение по отношение на едноличното управление.

...
В БСП има вътрешно напрежение по отношение на едноличното управление.
Коментари Харесай

Михаил Миков: В БСП има вътрешно напрежение заради едноличното управление

В Българска социалистическа партия има вътрешно напрежение във връзка с едноличното ръководство. На последния Национален съвет тези въпроси бяха сложени с огромна заостреност. Чуха се отзиви, че Националният съвет не е нужен. Бриго Аспарухов, да вземем за пример. Не бива еднолично да се вземат решенията в Българска социалистическа партия. Това съобщи някогашният соцлидер Михаил Миков.

„ Предложих избор на съмнение по тематиката „ опазване на здравето “ и бях подсилен. Чувствителността на българските жители е изключително мощна. По-голямата част от българите не са съгласни да заплащат по-висока здравна вноска. Ясно е, че системата е изчерпана. От 20 години действие на този модел парите са увеличени на 4 милиарда и се желаят още, до момента в който парите изтичат. В системата се вижда, че парите изтичат в частните лечебни заведения. Това препоръчан е противоконституционно - страната е длъжна да обезпечи опазване на здравето на жителите си при заплащане на здравни вноски. Очевидно е, че не може да се обезпечи надзор. Може би би трябвало да се намерения за връщане на бюджетното финансиране, каквото бе преди 20 години “, акцентира Миков.

Бившият водач на Българска социалистическа партия разяснява и назначението на Младен Маринов за вътрешен министър. „ Работил съм с него. Той е израснал в кариерата. Попада на едно прохладно работно място. Той е човек, който си прави работата добре. Проблемите в Министерство на вътрешните работи не могат да се решат от министър. Трябва цялостна промяна “.

Относно препоръчаното от президента единство, Михаил Миков съобщи: „ То е допустимо сред политиците, само че не и в обществото поради огромното социално-класово разграничение. Периодически се намират тематики, по които политиците намират общ език и това не всеки път е неприятно, стига да не е в ощърб на жителите. Големият въпрос е кой какви ползи пази “.

По мотив партийната телевизия на Българска социалистическа партия, Миков съобщи: „ Това е едно изпълнено заричане, само че дано не е опит да се трансформира в. Дума в велможа бюлетин “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР