В БСП има пробелми. Политиката отиде на заден план, а

...
В БСП има пробелми. Политиката отиде на заден план, а
Коментари Харесай

Леш На Позитано 20! Бившият Лидер На Бсп Хвърли Тоталната Бомба В Партията! Корнелия Нинова Е

" В Българска социалистическа партия има пробелми. Политиката отиде на назад във времето, а на напред във времето излизат периодически кавги. Скандалът с Георги Гергов за няколко месеца размени значими тематики от дневния ред на българина ", насочи остра рецензия Миков.

По мотив отчета за националната сигурност, някогашният водач на левизата съобщи: " Русия не е опасност за сигурността ни. България сама е опасност за себе си ", безапелационен е Миков, като акцентира, че армията ни е пред колапс и няма военни. " Смешно е комплексарското слагане на България, това е слугинско държание. Ти си член на НАТО, би трябвало да имаш позиция. Нинова трябваше да има ясна и остра позиция, че даже и като член на НАТО не може да обявим Русия за опасност. Какво ще ни вземат, диамантите, петрола... ", съобщи с изострен звук Миков.

" Гергов спомогна Нинова да стане ръководител на партията. Той мъчно може да бъде лидер на опозицията. Това че има друго мнение, откакто беше изваден от Изпълнителното бюро не значи, че би трябвало да бъде признат като лидер на опозицията. Прекалено е сравняването на Гергов с Иван Грозни ", разяснява Миков.

Миков добави, че не стои на страна от Българска социалистическа партия и взе участие в избрани проблеми. Той добави, че няма по какъв начин да не е афектиран, откакто в прорез с Конституцията едно лице направи по този начин, че хора които са били народни представители в един миг им се не разрешава. " Това решение беше неуместно и обидно ", добави още Миков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР