В Брюксел научихме, че у нас е направен опит за

...
В Брюксел научихме, че у нас е направен опит за
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Някои от олигарсите у нас имат интерес от физическото ликвидиране на Гешев

В Брюксел научихме, че у нас е изработен опит за ликвидиране на основния прокурор Иван Гешев. Престъпното действие е осъществено директно след неговата аудиенция в Украйна, където господин Гешев се ангажира с изказване, че в случай че съветският президент Владимир Путин стъпи в България той би трябвало да бъде арестуван и предаден на Международния углавен съд. Това написа във фейсбук профила си евродепутатът Александър Йорданов. 

" Атентатът съставлява логически връх в офанзивите на проруските и мафиотски " протестърски " сили у нас против Главния прокурор ", написа още евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.

" Рано е за изводи, само че е явно, че някои от олигарсите у нас имат интерес от физическото очистване на Главния прокурор. Обществеността е наясно, че техните пионки в политиката не съумяха да го отстранят по законодателен път. Явно " играта " загрубява. " Картите " са свалени. И следствието, което следва би трябвало да отговори на най-малко два въпроса: кой или кои желаят гибелта на Главния прокурор и в каква връзка са те с политическото искане за отстраняването му от поста, което се обявява към този момент близо две години като политическа идея на " смяната ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР