В Брюксел наложиха носенето на маски за лице на всички

...
В Брюксел наложиха носенето на маски за лице на всички
Коментари Харесай

Маските в Белгия стават задължителни

В Брюксел постановиха носенето на маски за лице на всички публични места, както и в закритите частни пространства, налични за гости, защото процентът на новите коронавирусни инфекции продължава да се повишава.

Новото обвързване не се отнася за хора, които спортуват или които поставят тежък физически труд. Мярката не визира също децата до 12 години и хората с увреждане, което не разрешава носенето на маска или на предпазен екран.

Миналата седмица районните чиновници оповестиха, че носенето на маска за лице на всички публични места в столицата ще стане наложително от момента, в който прекосяването на прага от 50 новозаразени с Ковид-19 на 100 000 поданици на общината през последната седмица, обозначена като предел за паника.

Промяната маските да станат задържително е единствената съответна мярка, решена от чиновници в районното държавно управление на Брюксел, призовани от специалисти, предупреждаващи, че вирусът стартира да пламва в региона и се чака случаите съществено да се усилят до края на седмицата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР