В Брюксел българският президент беше гласът на разума. Докато американският

...
В Брюксел българският президент беше гласът на разума. Докато американският
Коментари Харесай

Началникът на кабинета на Радев: Президентът беше гласът на разума в Брюксел

" В Брюксел българският президент беше гласът на разсъдъка. Докато американският президент упорито искаше 2, а за какво не и 4% от Брутният вътрешен продукт на членките на организацията да отиват за защита, той обърна внимание, че НАТО не е " борса за сигурност ", написа във Facebook началникът на кабинета на Румен Радев - Иво Христов. 

" При смутеното доверие сред съдружниците, парите допълнително не подсигуряват сигурността на хората, а облагите за производителите. Нужни са средства за преодоляването на рисковете, които нарастват, само че не и самоцелни разходи. Радев прикани да се преодолее нападателната изразителност по отношение на Русия и да се работи за нормализация на връзките. Постави пред турския президент въпроса за ненамесата в изборния развой и уважението на суверенитета като гаранция за добросъседството. Повдигна казуса за обезщетяването на тракийските бежанци ", твърди още Христов.

Началникът на кабинета на президента продължи традицията да разгласява черно-бели фотоси на Радев.

Преди няколко дни негов фотос от самолета от Анкара провокира възторг в мрежата. Сега Христов е хванал Радев и американския държавен глава Доналд Тръмп на срещата на НАТО в Брюксел. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР