В броя на вестник Марица“ днес, навръх Димитровден – празник,

...
В броя на вестник Марица“ днес, навръх Димитровден – празник,
Коментари Харесай

Да посрещнем празника на строителя Димитровден с „Марица Дом...

В броя на вестник „ Марица “ през днешния ден, точно на Димитровден – празник, който се празнува и като Деня на строителя, ще откриете новото профилирано издание „ Марица Дом “. В него представяме най-новите трендове на пазара на парцели под тепетата.

За да ви покажем, че всеки може да реализира своя желан дом, в тематиката на броя избрахме да ви представим една стилна и съвременна еднофамилна къща до Пловдив. Проектирана в истинската графичност, присъща на стила „ минимализъм ”, през днешния ден тя украсява скат в село Марково.

Темата за новото строителство постоянно е настояща. Тя обаче има нов прочит след катаклизмите към войната в Украйна и здравната рецесия, която претърпяха обществото ни и целият свят. Тези промени прекатурнаха строителния бранш с резултата на доминото и провокираха доста повишаване на строителните материали. Как се оправят с провокациите на времето – за това ни описват най-хубавите бизнесмени под тепетата.

От изданието ще научите дали пазарът ни води към нов заможен балон, или инфлацията и рецесията ще отсеят инцидентните играчи и ще останат най-хубавите.

Гост на изданието е пловдивски проектант, който сложи крила на националния музей Zayed - шедьовър, който е в градеж, в сърцето на пустинята на остров Саадият, на 500 метра от брега на Абу Даби.

За пъзела от архитектурни бижута на Бразилия споделя пътешественикът Светлин Иванов-Лаубер. 

В днешното смутно време, с цел да си архитект или строител, се желае кураж, само че и храброст. Само че ние имаме вяра, че бъдещето принадлежи на хората, които следват своите фантазии и са подготвени да трансформират света!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР