В бронирания влак на Путин има дори хай-тек козметичен салон.По

...
В бронирания влак на Путин има дори хай-тек козметичен салон.По
Коментари Харесай

Шубето е голям… влак

В бронирания трен на Путин има даже хай-тек козметичен салон.
По тематиката работи даровитият създател на hotcars – HENRY KELSALL.

Руският президент Владимир Путин си има скришен трен, с който да пътува из Русия, който го държи прикрит и даже му разрешава да спортува на мира.

След пандемията от Ковида-19 Владимир Путин поддържа относително ниска видимост, защото се крие в Кремъл. Но когато фамозният водач желае да пътува из Русия, той има няколко благоприятни условия. Въпреки че разполага със личен аероплан, Путин има и тежко брониран първокласен трен, който го транспортира сред другите дворци, в които обича да обитава.

Голямото преимущество на този трен на стойност 60 млн. $ е, че не може да бъде елементарно проследен като самолета му. Това значи, че той е нещо като „ трен фантом “, който може да го защищити от всевъзможни военни закани.

Този безразсъден железопътен състав даже е екипиран със личен медицински кабинет и салон за хубост, което акцентира равнището на разкош, което има.

Твърди се, че сега Путин е параноик във връзка с сигурността и по тази причина употребява влака, с цел да се придвижва по-често из страната. Нови фотоси на влака се появиха от проверяващите от съветския новинарски уебсайт „ Досиетата на Центъра “, които разкриват какъв брой луксозен е интериорът на пътническите вагони.

Общо 22 са вагоните, като всеки от тях е предпазен с бронирано покритие, което е в положение да защищити Путин от снайперистки патрони. Заслужава да се означи и козметичният салон с комфортно легло, на което водачът може да си почива и да се гримира преди обществени изяви.

Според известията всички вагони са издигнати от съветската компания Zircon Service. Козметичният вагон е допълнение към влака през 2017 година Твърди се, че „ Зиркон “ е отсрочила съществуващи контракти, а по-късно е предиздвикала чиновниците си да работят седем дни в седмицата и даже през празниците, с цел да завършат работата.

Това демонстрира какъв брой огромна е властта на една заповед на президента над една компания. В козметичния вагон има даже тв приемник – система, която сама по себе си се е нуждаела от доста работа. Сигналът за тв приемника прекъсвал всякога, когато влакът минавал под мост. След това е създадена нова система за „ буфериране “, тъй че на Путин да не се постанова да чака картината да се зареди.

Подробностите за влака стават още по-щури, когато научаваме, че заради опасения за личното си здраве Путин подсигурява, че във влака му има уред за изкуствена обдушване и дефибрилатор. Всички те се съхраняват в цялостен медицински комплект на борда на влака.

Ако президентът желае да се отпусне по време на пътуванията си, влакът разполага даже с маса за масаж, снабдена с в допълнение козметично съоръжение.

То включва уред за ултразвукова терапия, както и машина за вакуумно изсмукване, която оказва помощ за лимфния дренаж, който е тип масаж. Очевидно президентът обича да се грижи за себе си.

Бронираният трен на Путин разполага с луксозна столова

Ако всичко това не е задоволително, влакът на Путин разполага даже с необикновено богата столова. Снимки от Центъра за досиета разкриват луксозна столова с голяма, необятна маса, подредена грижливо със столове и чинии за вечеря, която Путин приема по време на пътуванията си. Луксозните дървени облицовки, завесите и осветлението спомагат за завършването на сензационния тип на трапезарията.

Според известията някои от стаите във влака в действителност са предпазени против подслушване. Козметичната стая да вземем за пример има хардуерна отбрана, която оказва помощ да се предотврати приключването на акустична информация. С други думи, никой отвън стаята няма да може да чуе какво прави или разисква Путин.

Това се вписва във всички разкази, че Путин е надълбоко параноичен във връзка с това, което става ясно, и на персоналната си сигурност. Не е чудно, че се твърди, че бронята на влака е от равнище III+, способна да издържи на изстрели от АК-47 и автомат SVD.

Ако Путин в миналото бъде нападнат във влака, той е в положение да отвърне на огъня. Скрити малки врати биха разрешили на въоръжените сили във влака да дадат отпор на всеки, който нападна президента. Ако той се нуждае от подкрепление, специфична предпазена телефонна линия може да се свърже с външния свят, без да се опасява, че диалогът ще бъде подслушван.

Путин е помислил за съвсем всичко. Но за тези, които се надяват по някакъв метод да зърнат влака по време на пътуването му, това може да се окаже мъчно, защото бронираното транспортно средство не попада в никакви написания на съветската железопътна мрежа.

Михаил Коротков, а фотограф, който емигрира под натиска на службите за сигурност, споделя, че бронираният трен е „ трен фантом в съветската железопътна мрежа “. Според Коротков влакът на Путин отсъства от всяко разписание или обществена осведомителна система. Затворените прозорци подсигуряват, че никой извън не може да получи задоволително добър взор към влака.

За да се замаскира транспортното средство още повече, нито един от локомотивите няма никакви номера или обозначения върху тях.Но все пак постоянните служебни влакове би трябвало да се движат настрана от пътя си при прекосяване на очертания, когато той е на път.

Трудно би било да сте 100 % сигурни, че сте видели този трен в мрежата, даже и да ви се случи да го забележите.Коротков продължава да споделя, че в профил има логото на Grand Service Express, а на табелите с местоназначението му постоянно е посочен еднакъв маршрут. Този маршрут е Евпатория – Санкт Петербург.

Тези ограничения за скриване на влака подсигуряват, че Путин може да пътува до своя замък Валдай скрито и в разкош. Той може също по този начин да отиде до своето леговище в Геленджик, на върха на скалата Черно море, в комфорт и сигурност, знаейки, че външният свят няма визия къде се намира.

Бронираните влакове са употребявани от международните водачи през цялата история. Бившият брониран трен, употребен от кубински военачалник, в този момент е непокътнат като монумент на самостоятелните почивки

Бронираните влакове като този, който употребява Путин, не са нещо ново, макар че президентът на съветската федерация ги е издигнал на напълно ново равнище.

Генерал Фулхенсио Батиста, кубински боен и някогашен президент на страната, е употребявал брониран трен през 50-те години на предишния век.След това той е хванат от Че Вуевара по време на борбата при Санта Клара. Днес той е изложен на показ като народен монумент и мемориал.

Бронираните влакове са употребявани по време на Гражданската война във Финландия през 1918 година, като някои от тях са доставени на алените от съветското болшевишко придвижване по това време. По време на Втората международна война германецът Гьоринг има собствен личен ВИП трен, като в два от вагоните са инсталирани противовъздушни оръдия, с цел да предпазят нацисткия служител от въздушните офанзиви на съдружниците.

В Обединеното кралство кралският трен е разполагал с бронирани салони. Всички те са конструирани от Лондонската, Мидландската и Шотландската железница през 1941 година за прилагане от крал Джордж VI и брачната половинка му кралица Елизабет.

Изглежда, че напоследък никой не е издигал бронираните влакове до висотата, която е направил Путин. Нивото на разкош, с което се разказва влакът, е „ суперлукс “. Една занимателна специфичност във влака обаче е, че макар целия лукс като турската сауна и ресторанта, Путин изумително има VHS плейър във влака. Очевидно президентът има остарели видеокасети, които обича да гледа, когато е в придвижване.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР