В британския град Стокпорт 63-годишната Барбара Кумбес се яви в

...
В британския град Стокпорт 63-годишната Барбара Кумбес се яви в
Коментари Харесай

Зверско! Дъщеря уби баща си, за да му прибира 11 години пенсията и си призна чак, след като …

В английския град Стокпорт 63-годишната Барбара Кумбес се яви в полицията и си призна, че е умъртвила татко си. Жената закопала тялото му в задния двор на къщата им още през 2006 година.
Кенет Кумбес бил спокоен човек, почтено служил на своята страна. По време на Втората международна война той е служил в Кралските Военновъздушни сили на Англия. Бил е считан за " първокачествен и скъп " водач.
 Фото ©THE SUN/Кеннет Кумбес

След войната Кенет се дами за момичето Мери. Раждат им се двама сина и дъщерята Барбара. След известно време съпрузите се разделят, дамата взима децата, само че те не престават да поддържат контакт с татко си. През 1970 година Мери почива. По-късно Барбара се развежда с мъжа си и се мести при татко си.

Какво тъкмо се е случило сред тях, не е известно. Барбара въпреки и да е признала за убийството, пази в загадка претекстовете и детайлностите. Бившият ѝ мъж Бил Кумбес обаче разясни, че Кенет е бил могъщ човек, желал е постоянно да управлява всичко. " Той харесваше да унижава хората и да ги кара да се усещат нищожества ", споделя той. Бившият брачен партньор разкри също, че Барбара страда от рак на стомаха.

 Фото ©SWNS/полиция вкъщи Кумбеса

Междувременно полицията е изяснила, че Барбара 11 години е взимала пенсията на татко си, а също е получавала и помощи, с цел да го гледа. За финален път Кенет е бил забелязан през 2006 година. Барбара съобщила на познати, че той си е счупил крайници, а по-късно му бил открит и рак. През цялото това време всички си мислили, че старецът се намира в тежко положение и не желае да занимава съседите с проблемите си. В последна сметка Барбара сложила всички пред обстоятелството: татко ѝ умрял и е бил заровен.
 Фото ©THE SUN/Тело Кеннета Кумбеса нашли на заднем дворе собственного дома в Большом Манчестере.

На въпросите, за какво тя не е съобщила на никой за погребението, дамата не отговаряла нищо съответно. Преструвала се, че ѝ е тежко да приказва за това. Дори когато към нея се обърнала съседката Лилиан, с която Кенет имал връзки. Тя по този начин и не съумяла да разбере цялата ужасна истина: дамата умряла през 2011 година.

 Фото ©THE SUN/ Кеннет Кумбес

Малко преди гибелта британецът съумял да напише записки, отдадени на живота му. Оказало се, че Кумбес е служил в Близкия Изток, в Северна Африка, Франция и Германия като самолетостроител и водач, постоянно му се е налагало да работи в ужасни условия.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР