В британския град Колчестър голи сервитьори забавляваха дама от дом

...
В британския град Колчестър голи сервитьори забавляваха дама от дом
Коментари Харесай

Дочака! Баба празнува 100 г. с голи сервитьори СНИМКИ

В английския град Колчестър голи сервитьори забавляваха дама от дом за остарели хора послучай вековния й празник, написа The Sun.

През октомври предходната година най-възрастната обитателка на дома – 99-годишната Дол Дженкинс, оценила доста високо работата на момчетата на едно от празненствата. Тогава тя помолила чиновниците на Hunks in Trunks (Красавци по бански) да дойдат на 100-ния й рожден ден. В момента, в който голите мъже се появили в дома за възрастни хора, лицето на рожденичката напряко засияло.

„ Всички бяхме в стаята за отмора и чакахме идването им, само че когато те влязоха, тя гледаше като зашеметена. Първо им сподели да отидат да се облекат, само че доста скоро промени мнението си, стартира да флиртува с тях и да го пошляпва по голите тела ”, споделя служителка. В този си тип младите мъже сервирали храна на гостите на старата дама.

„ По душа е доста млада. Когато има сили, обича да се разхожда и продължава да се смее нехайно и да пуска шегички. Всеки път усмивката е на лицето й ”, споделя още служителка от центъра. В края на празненството юбилярката, която има шест внуци, 10 правнуци и четири праправнуци, не желала да пуска младите мъже да си вървят. А откакто си занимали, госпожа Дженкинс помолила приятелките си да вървят на лов за голи мъже.

blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР