В британския град Кеймбридж жена прахоса огромното си наследство от

...
В британския град Кеймбридж жена прахоса огромното си наследство от
Коментари Харесай

Огромно наследство се превърна в проклятие за нея

В английския град Кеймбридж жена прахоса голямото си завещание от 250 хиляди паунда за опиати и за похлупак стана бездомна, оповестява вестник " Кеймбридж нюз ".

51-годишната Лорна Уеб, която има две дъщери, е наследила немалката сума от един от членовете на фамилията си. Само след 14 месеца, обаче, парите от цялото завещание към този момент са били пръснати от нея за разнообразни типове опиати. Тя почнала да се скита по улиците, като с това провокирала безпокойствие у локалните.

Преди да стане наркозависима обаче, дамата е била омъжена и е имала недвижими парцели. На правосъдно съвещание, което е минало на 25 ноември, Уеб се е признала за отговорна за причиняване на вреди, обири и нахлуване над доктор от незабавна помощ, както и за пиене, като всичко това се е случило в региона на известна улица " Милк роуд ". За наказване на Лорна Уеб ѝ е било неразрешено да се появява в региона на упомената улица в продължение на две години. Освен това, тя е наказана на година и половина общественополезен труд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР