В Бразилия е арестуван лечител, посягал сексуално над жени и

...
В Бразилия е арестуван лечител, посягал сексуално над жени и
Коментари Харесай

Арестуваха бразилски лечител, лекувал българка, заради...

В Бразилия е задържан врач, посягал полово над дами и излъгал доста нуждаещи се от лекуване, измежду тях и българката Теди, която умря малко след завръщането си у нас от южноамериканската страна.

Полицията в централния бразилски щат Гояс заяви нощес, че лечителят, упрекнат в полови похищения над повече от 300 дами, се е предал на управляващите, съобщи Асошиейтед прес.

Срещу Жоао Тейшейра де Фария, прочут като Жоао де Деуш (Иван Божий), в петък е била издадена заповед за арест и му е бил даден период да се съобщи до 15 ч. локално време в неделя. Бразилски малките екрани посочили онлайн идването му с полицейска кола в основното полицейско ръководство в щатската столица Гоиания.

В. " Глобо " заяви, че в сряда " лечителят " изтеглил 35 милиона реала (около 8 милиона долара) от няколко свои банкови сметки. Това предиздвикало управляващите да издадат заповедта за арест, с цел да му попречат да избяга от Бразилия или да скрие парите.

76-годишният медиум твърдял, че " лекува духовно " в храма си в Абадиания, в щата Гояс.

Скандалът избухнал, откакто предходната седмица телевизия Глобо разгласила следствие със свидетелства на дами за половите гаври, които Жоао де Деуш правил над тях, до момента в който ги " лекувал духовно ".

Сред потърпевшите била личната му щерка Далва Тейшейра. Тя разкрила пред бразилско списание, че татко й почнал да я насилва от 10-годишната й възраст, до момента в който навършила 14 години.

" Баща ми е страшилище ", споделила Далва, която в този момент е на 49 години.

След предаването на телевизия Глобо стотици дами декларирали, че са били жертви на полова експанзия от Жоао де Деуш. Прокуратурата в щата Гояс получила 330 тъжби от цялата страна, както и от шест непознати страни - Австралия, Белгия, Боливия, Германия, Съединените щати и Швейцария, показва Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Теодора избира различно лекуване в Бразилия, откакто не получава вяра от българските лекари. След като положението ѝ се утежнява, тя не може да се върне в родината си.

Източник: dnes.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР