В Борусия (Дортмунд) са готови да реагират при продажба на

...
В Борусия (Дортмунд) са готови да реагират при продажба на
Коментари Харесай

Продажбата на Санчо ще доведе до друг проблем, опасяват се в Дортмунд

В Борусия (Дортмунд) са подготвени да реагират при продажба на Джейдън Санчо, който е спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед. Спортният шеф на германците Михаел Цорк удостовери, че клубът обмисля тактиката си, само че позволява и отрицателен резултат.

“Набелязали сме 1-2 футболисти, към които да се насочим при разлъка със Санчо”, съобщи той пред “Кикер”, без да разкрива имена.
 Анди Коул окуражи Манчестър Юнайтед да притегли Санчо
Борусия желае към 120 млн. евро за британския национал и няма желание да смъква от цената. Вестфалци обаче се тормозят, че в случай че продадат Санчо за въпросната сума, това незабавно ще се отрази върху договарянията им за евентуален негов заместител.

“На момента всеки състезател, към който проявим интерес, ще се окаже с 5-10 млн. евро по-скъп”, притеснява се Цорк.

Изпълнителният шеф Ханс-Йоахим Ватцке пък изясни, че клубът няма с лекост да пръсне огромна сума за нов футболист: “Когато зад тила си нямаш мултимилиардер или държавна поддръжка, то би трябвало да си по-внимателен на пазара. Ако някой може да ми каже по кое време тъкмо ще е краят на рецесията с ковид, то това ще ми даде опция да възнамерявам нещата. Но това е невъзможно”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР