В болницата Пирогов се разрази луд скандал, свързан от съветника

...
В болницата Пирогов се разрази луд скандал, свързан от съветника
Коментари Харесай

НАГЛИТЕ от Демократична България: Съветник на Тодор Тагарев безчинства в „Пирогов“ – за да вкара своето дете в шокова зала, вади друго оттам (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

В болничното заведение " Пирогов " се развихри вманиачен скандал, обвързван от съветника на министъра на защитата Мустафа Емин. Инцидентът бе огласен от Неда Диманова, служителка в болничното заведение, която описа за случая в обществените медии.

Мъжът изискал непознато дете да бъде изведено от детската шокова зала, с цел да може да бъде признато неговото. Мустафа Емин е демократ от Родопския край, съосновател е на локалната организация в Рибново и е член на Националния съвет на партията " Да, България! ".

Мустафа (вляво) с Асен Василев

Според на един от чиновниците в здравното заведение, Емин Мустафа се държал надменно и провокативно. Поначало той изискал да бъде извадено дете от детската шокова зала в положение на потрес, с цел да може неговото дете да бъде признато, макар че то имало единствено лека рана. Той даже заплашил с министъра на опазването на здравето и не взел под внимание, че преди той е работил точно в " Пирогов ".

Джобният ген. Наско с Мустафа Емин

По-късно, Емин вдигнал нов скандал НХА и още веднъж употребявал същите закани с министъра, с цел да си обезпечи документите, които му били дадени в залата преди този момент.

Бабаитът Мустафа със зеления милионер Владислав Панев

В отговор на случая, депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев изразил страдание и се извинил за събитията, обещавайки да извърши инспекция на случая.

Неда Диманова, която описа за случая зададе неуместен въпрос към Мустафа Емин – по този начин ли си показва упражняването на властта, дадена му от народа и счита ли за задоволително държанието си?

„ Политикът “ с жена си Айше Емин

Източник: narod.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР