В блока на управляващите партии „Християнско-демократичен съюз” (ХДС) и „Християнско-социален

...
В блока на управляващите партии „Християнско-демократичен съюз” (ХДС) и „Християнско-социален
Коментари Харесай

Мигрантите пак скараха управляващите в Германия

В блока на ръководещите партии „ Християнско-демократичен съюз” (ХДС) и „ Християнско-социален съюз в Бавария” (ХСС) е назрял спор, който може да докара до провал на политическата кариера на канцлера Ангела Меркел, дискутират немските медии. Разногласията в съдружното държавно управление започнаха във връзка миграционната политика.

На 12 юни вътрешният министър и водач на ХСС Хорст Зеехофер трябваше да показа по този начин наречения Masterplan Migration – тактика по превъзмогване на миграционната рецесия в Германия. Зеехофер обаче не се явил на презентацията.

Причина станали несъгласията на Зеехофер с Меркел във връзка репатрирането на бежанци,искащи леговище на немската граница. Канцлерът упорствал да се изчака срещата на Европейски Съюз на 29 юни. Баварските депутати поискали неотложно осъществяване на проекта на Зеехофер.

Masterplan Migration към момента не е оповестен, само че, съгласно медиите, новата тактика планува опция да се забрани влизане немска територия на бежанци, нямащи уверение за идентичност, и на лица, на които преди този момент е отказано даване на леговище. / БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР