В близко бъдеще трябва да се състоят много интересни автомобилни

...
В близко бъдеще трябва да се състоят много интересни автомобилни
Коментари Харесай

Какви автомобили ни очакват в близко бъдеще: Руският свръхлуксозен всъдеход

В близко бъдеще би трябвало да се състоят доста забавни автомобилни министър председатели, само че една от тях е изключително любопитна, тъй като става дума за първокласен автомобил и съветска автомобилна индустрия.
Aurus Komendant
През идната година би трябвало да се състои и премиерата на новото първокласно SUV - Aurus Komendant, създадено от НАМИ в границите на държавния план " Кортеж ". Автомобилът трябваше да бъде показан този август на Московското интернационално автомобилно ревю, само че това събитие беше анулирано заради COVID-19 пандемията.

Визията на " Коменданта " обаче към този момент е известна - в откритата база данни на Роспатент бяха оповестени фотоси на екстериора на автомобила. Дизайнът на SUV-то ще бъде изпълнен в сходство с фирмения жанр на Aurus: с присъща голяма радиаторна решетка с тънки лайстни и солидни въздухозаборници, обрамчени с хром.

В същото време нововъведението ще се разграничава от седана Senat със разнообразни брони, по-строг повсеместен дизайн и изпускателни тръби с квадратна форма. Но техническият заряд ще остане същият: хибриден силов тракт, основан на 4.4-литров турбо мотор, работещ дружно с електромотор и 9-степенна автоматизирана трансмисия. Системната мощ на елементите ще бъде 600 конски сили.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР