В близките дни всички потребители ще получат новия интерфейсАктуализацията на

...
В близките дни всички потребители ще получат новия интерфейсАктуализацията на
Коментари Харесай

Обновен Gmail предлага повече функции и удобство

В околните дни всички консуматори ще получат новия интерфейс

Актуализацията на уеб интерфейса на Gmail касае както десктоп, по този начин и мобилната версия

Гугъл пусна огромно обновяване на уеб интерфейса на своята услуга за е-поща Gmail. Сред новите функционалности са „ умни “ отговори, отсрочени писма, поверителен режим със самоунищожаващи се известия, вести с висок приоритет и други

Умните отговори разрешават на потребителите бързо да дават отговор на общоприети и типични послания. Изпращането на писмата може елементарно да бъде отсрочено за несъмнено време благодарение на специфичен бутон с пиктограма на часовник.

Обновеният Gmail демонстрира също напомняния на потребителя да отговори на чакащи известия. В дясната част на интерфейса се е появил панел за бърз достъп до календара, бележките и листата със задания.

Конфиденциалният режим дава опция за възбрана на получателя да препраща писмо, да го копира, смъква, разпечатва и така нататък Предвидена е също опция за поискване на потвърждаващ код за отваряне на писмо или задаване на период за самоунищожаване на писмото.
още по тематиката
В мобилната версия на Gmail към този момент са налични вести с висок приоритет за най-важните известия, както и опростена алтернатива за отписване от абонамент за бюлетини. Потенциално рисковите писма са съпроводени с добре забележими предизвестия.

Гугъл към този момент внедрява променения уеб-интерфейс на Gmail и новите функционалности ще се появят последователно в околните седмици. За превключване към него потребителят би трябвало за отиде в настройките и да избере опцията „ Изпробване на новия Gmail “; планувана е също алтернатива за връщане към класическия Gmail.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР