В близките 3 месеца няма да има увеличение на цената

...
В близките 3 месеца няма да има увеличение на цената
Коментари Харесай

Нинова: В близките 3 месеца няма да има увеличение на цената на тока

В околните 3 месеца няма да има нарастване на цената на тока. Това сподели пред Корнелия Нинова, вицепремиер и министър на стопанската система и промишлеността.

Тя добави, че мораториум ще има, само че не би трябвало да е със задна дата, тъй като това към този момент е непозволено.

" Ние считаме, че би трябвало да има мораториум - освен Българска социалистическа партия, само че и съдружните сътрудници, само че не по този начин, както го предложиха ГЕРБ. Те предложиха дата 1 януари 2021 година Няма по какъв начин да е със задна дата, би трябвало да е от 16 декември нататък ".

" Не разбирам нервността, която се развива в Народното събрание, тъй като това към този момент е европейска процедура ", сподели още Нинова.

Тя означи, че не споделя думите на Рамадан Аталай от Движение за права и свободи, че ще банкрутират всички частни сдружения, които придвижват електрическа енергия. Корнелия Нинова съобщи, че слага преди всичко семействата, защото за тях е непостижимо да поемат нарастването на цените.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР