В Благоевград започна шествието на ВМРО по повод 115-годишнината на

...
В Благоевград започна шествието на ВМРО по повод 115-годишнината на
Коментари Харесай

Започна шествието на ВМРО по повод 115-годишнината от Илинденско-Преображенското въстание

В Благоевград стартира шествието на Вътрешна македонска революционна организация във връзка 115-годишнината на Илинденско-Преображенското въстание, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Походът е предвождан от българския представител в Европейския парламент и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ Ангел Джамбазки, депутати от Вътрешна македонска революционна организация, регионалния координатор за района и депутат от ПГ „ Обединени патриоти “ и заместник-председател на партията Атанас Стоянов, членовете на националното управление на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ Александър Сиди и Борис Вангелов, общински съветници, кметове, членове и симпатизанти. Шествието потегли от паметника на Тодор Александров, ще премине по ул. „ Тракия “ и ще приключи на площад „ Македония “ с поднасяне на венци пред паметника на Гоце Делчев. Десетки жители вземат участие в похода. Всички участници носят национални знамена и портрети на видни дейци на Вътрешна македонска революционна организация.

От 17.00 ч. стартира формалната гала, като на нея един до друг ще застанат българският и македонският министър-председатели Бойко Борисов и Зоран Заев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР