В битката за София за мен няма съмнения, че на

...
В битката за София за мен няма съмнения, че на
Коментари Харесай

И Фандъкова, и Манолова гледат с надежда към градската десница

" В борбата за София за мен няма подозрения, че на балотаж ще бъдат претендентите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия - Йорданка Фандъкова и Мая Манолова ". Това съобщи Димитър Ганев от " Тренд " пред news.bg във връзка идните локални избори, планувани за 27 октомври.

Ганев се обоснова упованията си с това, че двете дами са подкрепени от двете най-големи партии в София, както и с това, че те са може би най-рейтинговите фигури в силата на левицата и в силата на ГЕРБ. " Това ще бъдат главните играчи по време на локалните избори ", изрично съобщи Ганев.

Той не се нае да дава оценка коя от двете кандидатури на Манолова или на Фандъкова е по-силна. " Вижте по какъв начин и двете кандидатури са обърнали своите погледи да завоюват гласовете на градската десница ", уточни Ганев.

Според социолога обаче тези гласове - на последователите на " Демократична България ", които евентуално ще бъдат и с огромен дял, изхождайки от резултатите от изборите за Европейски парламент, извършени през май месец - ще имат главно значение чак на балотажа за локалните избори ще имат главно значение.

В момента социологическата организация " Тренд " прави изследване на терен за това какви качества би трябвало да има новият градоначалник на София. Резултатите от изследването ще бъдат оповестени след десетина дни. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР