В битката с килограмите жените често прибягват до някои нездравословни

...
В битката с килограмите жените често прибягват до някои нездравословни
Коментари Харесай

Вижте кои са най-опасните методи за отслабване

В борбата с килограмите дамите постоянно прибягват до някои нездравословни способи за намаляване и съществено могат да навредят на здравето си.
Ето кои са най-често срещаните и най-опасни способи за събаряне на килограми:

Гладуванe
Липсата на храна е опасност за тялото ни. Затова то пуска в ход стратегиите за струпване на колкото се може повече мазнини. Гладуването кара тялото да забавя виталните си процеси, в това число и метаболизма. Защото знае, че скоро храна няма да има. Драстичното понижаване на калориите може да докара до загуба на мускулна маса и да аргументи съществени опасности за здравето. Да, можем да свалим килограми, само че те се връщат доста бързо.
Разбира се, има лечебно недояждане, само че то би трябвало да е под лекарски надзор.

Детоксикация
Много звезди вършат детоксикация, спа процедури и разнообразни способи за пречистване. Въпреки огромната известност на пречистващите диети, те не са нужни на организма, нито са научно обосновани.
Организмът на всеки човек самичък се пречиства от токсините, посредством органите и имунната система. Нямате потребност от детоксикиращи диети, а би трябвало да подбирайте по-внимателно с какво се храните, да пиете повече вода и хапвайте повече храни с високо наличие на фибри.

Отслабване с хапчета
Има дами, които прибягват до хапчетата за намаляване, откакто са пробвали разнообразни диети. Но тези хапчета не са безвредни и могат да доведат до съществени проблеми със здравето. Повечето от тях съдържат диуретици, които водят до дехидратация и електролитен дисбаланс на организма.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР