В битката на Мая Манолова за София жертва са гражданите.

...
В битката на Мая Манолова за София жертва са гражданите.
Коментари Харесай

ГЕРБ: В битката на Мая Манолова за София жертва са гражданите


В борбата на Мая Манолова за София жертва са жителите. Това се показва в позиция на групата на ГЕРБ в Столичен общински съвет по отношение на изказвания на претендента за кмет на София Мая Манолова.

„ Тя е умел политик и е учудваща некомпетентността, която демонстрира по обикновени въпроси. С изказванията си за публичните поръчки, госпожа Манолова демонстрира цялостна липса на подготвеност за европейските планове, тяхната отбрана и осъществяване “, показват от ГЕРБ.

Според групата на ГЕРБ държанието на Манолова е опасност за извоювани планове и реализирането на съответни ограничения за възстановяване непорочност на атмосферния въздух.

„ До края на 2019 година София има опция да отбрани планове за екологичен превоз - 82 електробуса, 30 тролейбуса и 25 трамвая.
Така нареченият „ самостоятелен " претендент на Българска социалистическа партия Манолова повтаря държанието си от времената на подкрепяния от нея кабинет „ Орешарски ", когато европейските стратегии бяха затворени за България.

Нека си спомним, че с нейния глас тогава се сътвори Министерство на капиталовото планиране, чиято цел бе да отклони финансови средства от София и да блокира развиването на града “, декларират от ГЕРБ.

„ Никоя от размахваните от Манолова публични поръчки няма да завърши преди изборите, само че тя не знае това, явно тъй като не си е направила труда да се запознае с процедурите. В борбата на Манолова за София и лакомията ѝ за власт жертва са жителите “, се показва още в позицията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР