В битката на Мая Манолова за София жертва са гражданите.

...
В битката на Мая Манолова за София жертва са гражданите.
Коментари Харесай

Общинските съветници на ГЕРБ в СОС обвиниха Манолова в некомпетентност

В борбата на Мая Манолова за София жертва са жителите. Тя е умел политик и е учудваща некомпетентността, която демонстрира по обикновени въпроси. С изказванията си за публичните поръчки , госпожа Манолова демонстрира цялостна липса на подготвеност за европейските планове , тяхната отбрана и осъществяване.

Това пишат в позиция до медиите общинските съветници на ГЕРБ в Столичния общински съвет (СОС) във връзка изявлението на Мая Манолова за публичните поръчки в Столична община.

Те дефинират нейното държание като опасност за извоювани планове и реализирането на съответни ограничения за възстановяване непорочност на атмосферния въздух.
 Манолова
Манолова " слага в плик " компанията, която печели една от " бързите поръчки " за електробуси

По думите й става въпрос за непрозрачно харчене на голям запас

До края на 2019 година София има опция да отбрани планове за екологичен превоз - 82 електробуса, 30 тролейбуса и 25 трамвая, прецизират общинските съветници на ГЕРБ.

Те напомнят, че по времето на кабинета " Орешарски " с гласа на Манолова се е основало Министерство на капиталовото планиране , чиято цел била да отклони финансови средства от София и да блокира развиването на града.

Общинските съветници са безапелационни, че нито една от публичните поръчки, за които Манолова приказва, няма да приключат преди изборите.

" В борбата на Манолова за София и лакомията ѝ за власт жертва са жителите ", считат групата на ГЕРБ в СОС.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР