В библиотеката на Техническия университет започва двудневна международна конференция на

...
В библиотеката на Техническия университет започва двудневна международна конференция на
Коментари Харесай

В Габрово ще се състои международна конференция за индустрията

В библиотеката на Техническия университет стартира двудневна интернационална конференция на тематика "Индустрия 4.0 и идващият програмен интервал ". Инициативата се състои за първи път в България в границите на междуинституционалната платформа за продан на познания на Европейския Съюз и е проведена от основната дирекция "Научни проучвания и нововъведения " на Европейската комисия и Европейския комитет на районите, с поддръжката на община Габрово и Областния информативен център, заяви Десислава Сутева от общината за Българска телеграфна агенция.

Поканени са заместител министър-председателят Томислав Дончев и Марку Маркула, първи вицепрезидент на Европейския комитет на районите посочи Сутева.

В първия панел ще бъде показана платформата за продан на познания - самодейност, създадена взаимно от Европейския комитет на районите и дирекцията "Научни проучвания и нововъведения " на Европейска комисия. Участие във втория панел на тематика "Компаниите на бъдещето и Регионалната иновационна екосистема " ще вземат представители на дирекция "Централно координационно звено " в Министерски съвет, Института за пазарна стопанска система, Тракия - икономическа зона, Enterprise Europe Network, "Мехатроника АД " и община Габрово.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР