В БФС мутри няма. Издържаме се сами, така че не

...
В БФС мутри няма. Издържаме се сами, така че не
Коментари Харесай

Лечков ядосан: В БФС мутри няма, работим добре и не харчим чужди пари

В БФС мутри няма. Издържаме се сами, тъй че не харчим държавни пари. Ако някой желае смени в управлението, има си правила, конгрес, да се кандидатира. Ние си вършим добре работата. Това съобщи Йордан Лечков в студиото на бтв тази заран.
След това добави нервиран от въпроса на водещия Хекимян за възможна промяна на управлението: Във вашата телевизия има ли правила? Вие да не би всички да сте изрядни в тази телевизия.

В настъпателен жанр Лечков продължи да пази БФС: „ Нашата организация е единствената в България, която се самоиздържа. Ние не висим на врата на някой, вършим бази, вършим каквото можем по нашите благоприятни условия и сили. При нас няма мутри, няма кой да ни се скара, няма кой да ни напсува, ние се самоконтролираме ".

Лечков изрично отхвърли да разяснява държанието на своя началник Боби Михайлов, който след злополучния мач с Косово в София, който загубихме с 2:3, си потегли с първокласен джип, който го чакаше на пистата на стадиона пред формалната естрада.

„ Няма да разясня това. Не е моя работа. Ние работата си я вършим. Създали сме условия на тези младежи да бъдат в националния тим. Те са подсигурени. Всичко друго - триумфите, трудът и потта, се кове в клубните тимове. Ако подлагаме на критика, би трябвало да е градивно и да посочваме къде са нещата. Едно време имаше спортни интернати, в този момент са закрити. Прекалено доста желаете от нас. Истината е, че има огромен отлив на деца, физкултура не се играе... Старая се да посоча от къде би трябвало да се стартира - от учебно заведение, от физическото образование, след това работата по клубовете ", продължи Лечков и добави че е в БФС на публични начала, не получава пари и не е задължен да дава пояснения.

Предоставили сме на всички клубове програмата на „ Аякс “. Знаете ли какъв брой се употребява? единствено 5%. Клубовете не желаят, всеки си мисли, че неговият футбол е най-правилен. Ние не сме задължени да вършим това като футболен съюз ", добави раздразнителен от въпросите някогашния футболист и кмет на Сливен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР