В Берлин започна най-голямото арграрно изложение, известно като Зелената седмица.

...
В Берлин започна най-голямото арграрно изложение, известно като Зелената седмица.
Коментари Харесай

Аграрното изложение Зелена седмица“ започна в Берлин

В Берлин стартира най-голямото арграрно ревю, известно като " Зелената седмица ". Фокусът е върху това какво консумираме. Храната би трябвало да има усет, само че доста от потребителите се интересуват и по какъв начин да разпознават скритите мазнини и захар в продуктите. В ревюто вземат участие 61 страни, измежду които и България.


С началото на " Зелената седмица " в Берлин стават по-големи условията към хранително-вкусовата индустрия. Аграрният министър на Федералната република, Юлия Кльокнер, прикани за нов открит разговор с потребителите. Германската политика има намерение да вкара нов характерен знак за благосъстоянието на животните, чиито артикули се оферират, с цел да се ориентират по-добре клиентите. Не единствено екоорганизациите, само че и дребните ферми страдат от изкривяванията на интензивното селско стопанство.

Монокултури по полята, прекомерно високи равнища на пестициди и rpuwijlekr торове - отрицателните отблясъци върху аграрната индустрия стават все по-видими. Насекомите към този момент измират. Регионална, вегетарианска и по-чиста, такава ще бъде храната на бъдещето след обиколка по щандовете на " Зелената седмица ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР