В Белгия лидерът на най-голямата партия в страната - Нов

...
В Белгия лидерът на най-голямата партия в страната - Нов
Коментари Харесай

Белгийски лидер предлага да отнемат смартфоните на нелегалните мигранти

В Белгия водачът на най-голямата партия в страната - " Нов фламандски алианс " предлага да бъдат иззети смарт телефоните на преминаващите през страната незаконни мигранти. Така съгласно него трафикантите на хора няма да имат връзка с тях. Временните центрове в страната са цялостни, държавното управление обмисля да заеме от прилежаща Холандия огромен транспортен съд, приспособен за затвор, с цел да може в него да се настаняват хванатите незаконни мигранти, съобщи Българска национална телевизия. 

В Западна Европа ги назовават директни мигранти или трансмигранти. Те са всички тези, които са влезнали незаконно в Европа и се пробват да стигнат до Англия. Целта им са огромните английски градове, където могат да обитават без документи и по-лесно се намира работа на черно. Повечето от тях идват от Африка, с незаконни лодки през Средиземно море.

В Белгия те нощуват в Брюксел, в известния Максимилиянпарк, където постоянно се стига до конфликти с полицията или по паркингите на автомагистралата, където стопират за отмора ТИР-овете на път за Англия. Целта им е през нощта да проникват в камините и по този начин да минат Ла Манша.

Често се стига до конфликти със водачи, а няколко огромни паркинга към този момент вече не разрешиха на ТИР-ове да нощуват там, тъй като е рисково. Присъствието им тормози и локалните живели, които живеят наоколо от бензиностанции. Те се оплакват от мръсотията, която трансмигранти оставят след себе си.

Всеки ден в Белгия се организира най-малко по една акция против трансмигрантите. В телефоните им проверяващите намират едни и същи номера на трафиканти на хора. В момента се водят 240 каузи за трафик. Лидерът на най-голямата партия в Белгия - националистическия Нов фламандски алианс предлага последна мярка за справяне с трансмиграцията.

По данни на полицията през Белгия предходната година са минали над 10 000 незаконни трансмигранти.

 

Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name: " Table Normal " ;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent: " " ;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin-top:0in;
mso-para-margin-right:0in;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0in;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family: " Calibri ", " sans-serif " ;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР