В базата на вградения бенчмарк Ashes of the Singularity отново

...
В базата на вградения бенчмарк Ashes of the Singularity отново
Коментари Харесай

Неизвестна видео-карта на Nvidia се оказа по-бърза Titan V в Ashes of the Singularity

В базата на вградения бенчмарк Ashes of the Singularity още веднъж се появиха забавни резултати. Неизвестна видео-карта, наречена Nvidia Graphics Device, набра 6200 точки в режим Crazy 4K и 4900 точки в Crazy 5K, с което като цяло превъзхожда индикаторите на най-бързата потребителска графична карта Nvidia Titan V.
Профилът в базата Ashes of the Singularity се нарича NVGTLTest007. Може би той демонстрира резултатите от работния компютър на служителя от Nvidia, който ги е запазил в Мрежата. От друга страна, би трябвало да си спомним, че тестваното устройство може да бъде всякакво: от предстоящата GeForce RTX 2080 до професионалните графични карти Quadro RTX 8000 и Quadro RTX 6000,  представени вчера .



В изгода на догатката приказва фактът, че Nvidia Graphics Device е съумял да събере 63,5 фрагмента в секунда, а резултатите от тестванията на ресурса GamersNexus с единична видеокарта Titan V демонстрират фреймрейт към 33-38 к/с с по-тежки настройки за качество на графиката (8x MSAA).

Както постоянно, подсещаме — към тази информация би трябвало да се отнасяме с запаси. В реалност, гореспоменатите резултати са малко, а и вграденият бенчмарк Ashes of the Singularity не се е утвърдил, като благонадежден измерител за продуктивността.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР