В Байерн (Мюнхен) са шокирани от новината за фрактурата на

...
В Байерн (Мюнхен) са шокирани от новината за фрактурата на
Коментари Харесай

В Байерн са шокирани от контузията на Нойер

В Байерн (Мюнхен) са шокирани от новината за фрактурата на десния крайник на титулярния им пазач Мануел Нойер, която той е получил, до момента в който е карал ски. Това съобщи изпълнителният шеф Оливер Кан, който изрази поддръжката на клуба към немския национал.
 Сезонът за Нойер завърши поради фрактура при… каране на ски Сезонът за Нойер завърши поради фрактура при… каране на ски
“Новината за травмата на Нойер шокира всички ни. Ще останем до него и ще го придружаваме в пътя му към неговото завръщане. Той ще се възвърне от тази сериозна контузия и ще се завърне на терена мощен както постоянно ”, написа Кан в Туитър.

“Ужасно е, че Мануел претърпя подобен случай и, несъмнено, всички наши мисли са с него. Говорих си с него през вчерашния ден и през днешния ден, интервенцията мина допустимо най-добре. Мануел ще получи цялата ни поддръжка. Той има мощен темперамент и ще се завърне. Желая му всичко най-хубаво, той може да разчита на Байерн! ”, добави спортният шеф Хасан Салихамиджич пред клубния уебсайт.

Германският селекционер Ханзи Флик също изпрати благопожелания на своя титуляр на вратата по време на Мондиал 2022. “Това е много неприятна вест в края на годината. Радваме се, че интервенцията мина добре и желаем на Ману сполучливо и бързо възобновяване. Това е най-важното нещо сега ”, съобщи той пред уеб страницата на Германския футболен съюз.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР