В Байерн Мюнхен са притеснени от контузията на ТиагоОтборът на

...
В Байерн Мюнхен са притеснени от контузията на ТиагоОтборът на
Коментари Харесай

В Байерн Мюнхен са притеснени от контузията на Тиаго

В Байерн Мюнхен са обезпокоени от травмата на Тиаго
Отборът на Байерн Мюнхен ще разбере през днешния ден какъв брой сериозна е контузията на глезена, която Тиаго Алкантара получи по време на дуела за Купата на Германия против Родингхаузен. Баварският исполин реализира сложен триумф против четиридивизионния си конкурент с 2:1, а испанският полузащитник напусна терена в края на срещата.

,,Надявам се той да е добре, само че изпитваше огромна болежка, когато се наложи да бъде сменен “, съобщи мениджърът на първенците Нико Ковач.,,Трябва да изчакаме окончателната диагноза на лекарите, само че евентуално става въпрос за травма на глезена “, добави някогашният хърватски национал.

Треньорът не може да разчита сега на продължително контузените Кингсли Коман, който лекува раздрани връзки на глезена от август и Корентен Толисо, който раздра връзки на коляното месец по-късно. Тиаго от своя страна е един от играчите на Байерн, който навлезе в добра форма в последно време. Испанецът вкара победния гол при триумфа с 2:1 като посетител над Майнц 05 в среща от последния кръг на Бундеслигата.

Загубата му съвсем несъмнено ще значи, че той няма да вземе присъединяване в дербито с водача в шампионата Борусия Дортмунд след 10 дни.,,Не наподобява добре. Ще бъде извънредно, в случай че той попадне в лазарета, тъй като тимът се нуждае от него “, показа спортният шеф на баварците Хасан Салихамиджич.

Шампионите на Германия посрещат Фрайбург вкъщи на,,Алианц Арена “ в Бундеслигата в събота и домакинстват на АЕК Атина в Шампионската лига в сряда, преди да се изправят против Борусия Дортмунд като посетители в дербито на кръга на 10 ноември. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР