В бързо развиващата се технологична вселена дигиталните валути се появиха

...
В бързо развиващата се технологична вселена дигиталните валути се появиха
Коментари Харесай

Превърнете монетите в кеш чрез Bitcoin Spark, XRP и THORChain

В бързо разрастващата се софтуерна галактика цифровите валути се появиха с гръм, с цел да привлекат вниманието на институционалните и рисковите капиталисти. 

Екосистемата на цифровите валути съумя да превземе сферата с гръм и тропот, като накара множеството вложители да вложат парите си в нови планове.  

Според мнозина XRP, Bitcoin Spark и THORchain, са измежду водещите крипто начинания, които дават обещание бъдещо развиване за секторът, задвижван от блокчейн технологията. Bitcoin Spark е измежду водещите планове за цифрова валута, които имат за цел да засилят развиването на децентрализирана екосистема.



Блокчейн планът разполага с невероятна система, която попречва линейното систематизиране на премиите, позволявайки на дребни и огромни участници да печелят големи награди посредством действия по рандеман.  

Какво съставлява XRP?  

XRP е криптовалута основана от Ripple, мрежа, която започва през 2012 година Децентрализираната платформа има за цел да обезпечи място за развиване и приемане на криптовалутната общественост.  

Какво е THORChain?  

THORChain се смята за междуверижен децентрализиран ликвиден протокол. Децентрализираната платформа усъвършенства директните суапове сред разнообразни токени от първи пласт. Освен това цифровата мрежа е построена въз основата на комплекта за създаване на програмен продукт или SDK – най-съвременен механизъм, вграден в блокчейн технологията. Според информацията THORChain поддържа доста разнообразни блокчейни по едно и също време.  

Bitcoin Spark новата криптовалута, която поражда неспокойствие

Bitcoin Spark е новата децентрализирана платформа, която притегли вложителите, включили се към блокчейн технологията. Проектът разполага със забавен консенсусен механизъм и насочени към бъдещето системи, които дават обещание развиването на DeFi.

Проектът има неповторима пътна карта, в която в детайли е разказано неговото развиване, от началния интервал към този на стартирането, избран за 30 ноември, дружно с задачите след стартирането.  

Cognitos и Vital Block към този момент инспектираха плана. Одитиращите организации направиха инспекция на функционалностите на смарт контракта на платформата и процесите по опознаване на клиента (KYC).  

Платформата прави оценка валидаторите, защото те са основни детайли в блокчейн технологията. За разлика от други тежки мрежи, които хабят сила, до момента в който ревизират транзакциите, Bitcoin Spark е лека мрежа, която пести сила.

Механизмът на плана също по този начин разрешава на платформата да ръководи мрежата с устройства с по-ниска мощ, като да вземем за пример смарт телефони. Освен това, защото устройствата с ниска мощ ръководят мрежата, се усилва броят на валидаторите, което води до повишение на сигурността на платформата.

Механизмът също по този начин разрешава на Bitcoin Spark да избегне претоварването на мрежата, което се следи в други блокчейни заради съществуването на доста валидатори. Bitcoin Spark разполага със система която разрешава на разработчиците да употребяват много езици за програмиране, съвместими с Ethereum bytecode.  

Многоезиковата функционалност на системата на платформата разрешава на блокчейн разработчиците да употребяват езици като Vyper и Solidity при основаването на децентрализирани приложения, спрямо Ethereum, който избира Solidity повече от други езици.  

Разработчиците на Bitcoin Spark ще интегрират успореден пласт, който разрешава внедряването на спомагателни контракти, при които се употребява езика Rust, заради което ще се усъвършенства сетълментът на транзакциите с мрежата на Биткойн.

По този метод се предизвикват нововъведенията и по-широкият обсег на софтуерните системи. Понастоящем платформата се намира в осма фаза на предварителната си продажба.  

Научете повече за BTCS и ICO:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР