В бързо производство Районен съд - Варна осъди 29-годишен мъж

...
В бързо производство Районен съд - Варна осъди 29-годишен мъж
Коментари Харесай

Условна присъда за мъжа, хванат за пореден път за волана без книжка и след коктейл от наркотици

 В бързо произвеждане Районен съд - Варна осъди 29-годишен мъж за ръководство на автомобил след приложимост на наркотични субстанции.                                                                                             

По силата на реализирано в правосъдна зала съглашение, подсъдимият призна виновността си по повдигнатото му обвиняване – по член 343б, ал.3 от Наказателния кодекс. Вечерта на 29 август тази година, при ръководство на автомобил " Ауди “ по основен път Варна – Добрич, край изхода на град Аксаково, на подсъдимия била осъществена инспекция от полицейски екип. Водачът не показал шофьорска брошура и справката посочила, че в никакъв случай не е имал удостоверение за ръководство на автомобил, за което на място му бил формиран акт за административно нарушаване. Междувременно той бил тестван с дрегер за приложимост на наркотични субстанции, като тестът дала позитивен резултат за съществуване на кокаин и опиати.      

29-годишният мъж е осъждан. Той получи наказване от 6 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР